website
percuma

Jika anda datang ke sini untuk promosi website percuma sila tekan butang di bawah. Ya, promosi masih berjalan tetapi halaman tersebut dalam proses penyelenggaraan.

Frequently Asked Questions

Saya bantu anda untuk mendapatkan website yang fully functional untuk bisnes anda, saya akan make sure yang website tersebut generate income untuk anda.

Apa yang saya tawarkan?
1. Servis Bina Website (ya, saya sendiri yang akan buat website untuk anda)
2. Training (saya akan train anda untuk buat website, nak buka bisnes website agensi lepas tu pun boleh)
3. Photoshoot (khas untuk photoshoot produk untuk website sahaja)

Anda pasti berpuas hati dengan hasil kerja saya kerana saya sudah 5 tahun dalam industri dan saya yakin dan pasti saya dapat sampaikan apa yang anda perlukan.

Sekarang sedang membangunkan jenama Website Malaya

Ada beberapa pakej yang saya tawarkan untuk anda

Saya sertakan semua pakej yang kami tawarkan :
1. WEBSITE DESIGN >> zlhz.me/pckg
2. E-COMMERCE DEV >> zlhz.me/ecom
3. PHOTOSHOOT >> zlhz.me/phto
4. MAINTENANCE >> zlhz.me/mtnc

Our Mission

COFFEE MEETING

Saya akan membentangkan konsep apa yang sesuai untuk bisnes anda, ketahui fungsi website yang sebenarnya sangat besar dan berguna instead of just 5 pages website. 

Belanja saya kopi dan saya akan ke tempat anda 🙂

Our Happy Clients

Waalaikumsalam. Maaf baru reply 😊 thank you tuan utk kelas tadi. Alhamdulillah sangat membantu dan banyak informasi. Dari lupa terus pasal cara buat website, terus dapat recall dan tahu macam mana nak buat. Our team zaid, dari 0 knowledge tentang website pun alhamdulillah dia boleh faham dan juga mungkin boleh setup dan update website company macamni. Insyallah lepasni kami boleh update website selalu dengan macam2 style sebab dah dapat ilmu yang betul dari tuan zal. Thank you tuan minta halal ilmu harini 😊🙏 Insyallah kalau ada apa2 saya taktahu nanti saya tanya tuan ya hehe
Eda Faridism
Co-Founder

Let’s get started.

Anda yakin saya dapat membantu anda dalam mengembangkan lagi perniagaan anda?